PapSec Oy lyhyesti:

Olemme täysin suomalainen yritys Pohjois-Savossa. Tuotamme vartiointi-, kiinteistönhoito- ja siivouspalveluita. Toiminta periaatteitamme on tehokas, luotettava, laadukas ja sekä24/7/365 saatavilla oleva palvelun tuottaminen. Yrityksemme virallinen nimi on P-Savon Vartiointi PapSec Oy, jolla on aputoiminimenä PapSec Siivous ja Kiinteistönhoito. Hallinnollisia asioita ja palveluiden myyntiä sekä laadun valvontaa hoitaa toimitusjohtaja Vilho Pappi

PapSec Siivous ja Kiinteistönhoito Oy tuottaa nimensä mukaisesti siivous- ja kiinteistönhoitopalveluita. Palveluesimies Terttu Pappi huolehtii siivouspalvelun myynnistä ja toteutuksesta oman tiiminsä kanssa. Palvelupäällikkö Mikko Pappi vastaa kiinteistönhoitopalvelun myynnistä ja kiinteistöhuollon vastaava Ari Hassinen työn toteuttamisen. Avainten säilytyksen hoitaa vartiointi osastomme, näin saamme säilytettyä avaimet turvallisesti ja avainten häviämisriskiä pienennettyä. Siivoja/kiinteistönhoitaja kuittaa vartijalta tarvitsemansa avaimen ja palauttaa avaimen vartijalle, kun ei sitä enää tarvitse.

P-Savon Vartiointi PapSec Oy käyttää Securitas Oy:n hälytyskeskusta joka toimii 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Palveluistamme löytyy kaikki turvallisuusalan palvelut. Yleisimmistä turvallisuuspalveluista vain lukitusturvallisuudessa käytämme yhteistyökumppania. Lukituspuolella yhteistyökumppanimme on Savon Lukko (lisätietoja www.savonlukko.fi) , jolla on 50 vuotta kokemusta takanaan . Vartioinnin myynti ja toteutus on palvelupäällikkö Mikko Papin harteilla.